Inför Arsenal - PSG: Gruppsegern står på spel
نوشته شده توسط : sebicycleclub

26-åringen storspelade när Guingamp slog tillbaka Paris Saint-Germain med 2–1 på lördagen. PSG, fyrfaldigt regerande mästare, hackar sedan Zlatan Ibrahimovic lämnade klubben för Manchester United. Sätt på din favorit Billiga fotbollströjor barn för att titta på spelet är den bästa aktiviteten.

PSG och Di Maria som fick matchens första skott på mål när argentinaren testade svenske Karl-Johan Johnsson i målet men det blev en enkel räddning på Di Marias skott. Om du inte har förberett nu måste du välja Paris Saint-Germain tröja. Det segrande laget Lyon är på g igen, och Valbuena har nu för första gången i sin karriär nätat i fyra raka ligamatcher. En knäskada ligger bakom den förre Chelsea-, PSG- och Milan-backens beslut. Du kan ta ditt barn att bära Edinson Cavani tröja för att titta på spelet.

Det är fördel Paris Saint-Germain vad gäller gruppspegern. PSG plockade en poäng på Emirates - och leder grupp A inför den sista omgången. Om du förväntar dig samma fotbollströjor damer, då kan du komma till vår hemsida.





:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 دی 1395 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: