نوشته شده توسط : sebicycleclub

Arsenal inleder säsongen 2017/2018 med en titel i Community Shield efter straffläggning! De gick igenom en förlorad säsong, och efter att de hade ifrågasatts, lät de igen att deras klubblag fotbollstrojor erkändes av alla, och det var värt att fira fansen som hade stött dem.

Arsène Wenger gjorde dock det omvända genom att spela Alexander Lacazette från start. Den första halvleken blev något tillknäppt. Närmast ett mål var trots allt Lacazette med en stolpträff. Det är värt att du sätter på en Arsenal tröjor för att titta på spelet. Matchen avgjordes sedan på straffar, där Arsenal drog det längsta stråt. Nyförvärvet Alvaro Morata och målvakten Thibaut Courtois missade för Chelsea och Arsenal kunde vinna med 4–1.

Det här var Arsenal 15:e Community Shield-titel. Du vill fira segern med dem, då kan du välja din Matchtröjor Fotboll på vår hemsida.



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Neymar och Dani Alves var lagkamrater i Barcelona mellan 2013 och 2016. Nu skickar Alves en uppmaning till sin landslagskompis. Sätt på din Billiga Fotbollströjor för att se spelet är den bästa aktiviteten.

Neymar kan presenteras som PSG-spelare i början på nästa vecka. Men enligt franska FootMercato-journalisten Dahbia Hattabi kan övergången dröja. Det finns många rykten om honom, du vill att han ska kunna bära en Neymar tröjor? Neymar ryktas allt mer till PSG. Enligt Mundo Deportivo har Neymar nu bestämt sig för en flytt och hoppas att allt blir officiellt på måndag.

Enligt radiokanalen RMC är Neymar överens med den franska storklubben Paris Saint Germain om en övergång. Nyheten om att våra uppdaterade FC Barcelona shop i varje dag.



:: بازدید از این مطلب : 7
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 9 مرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Fotboll för alla är inte bara ett spel, en seger eller förlorar. Många stjärnor och fans älskar fotboll när de gör vänner, de bär samma Billiga Fotbollströjor, har samma hobby. Manchester Uniteds Paul Pogba höll presskonferens i dag under klubbens försäsongsturné i USA. Zlatan är en stor ledare, för han är fortfarande med i laget, säger Pogba enligt.

Zlatan Ibrahimovic är just nu kontraktslös efter att hans avtal med Manchester United gått ut efter säsongen. Svensken rehabiliterar sig just nu från sin knäskada som han ådrog sig i april medan United är iväg på en USA-turné. På grund av sin Paul Pogba tröjorkan locka många fans att titta på spelet. Man Utd nyheter innehåller det senaste från Paul Pogba på Zlatan Ibrahimovic när han förbereder sig för säsongen fixturen vs Barcelona.

Jose Mourinho har sagt "dörren är fortfarande öppen" för Ibrahimovic att spela igen för United den kommande säsongen efter att hans ettårsavtal inte förnyades. Om du förväntar dig samma Zlatan Ibrahimovic Fotbollströja, så kan du komma till vår hemsida.



:: بازدید از این مطلب : 8
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 4 مرداد 1396 | نظرات ()