نوشته شده توسط : sebicycleclub

Bayern München kom ut glödheta i andra halvlek och Robert Lewandowski och tvåmålsskytten Thiago Alcantara fixade tre mål på tio minuter. Sätt på din favorit Billiga fotbollströjor för att titta på spelet är den bästa aktiviteten.

Bayern och Arsenal. För några år sedan kändes detta mötet nytt och intressant, men nu är det inte längre nytt, men likväl intressant. Om du är deras fan, får du inte missa det här spelet ochBayern München tröja. Detta efter att Bayern München spänt musklerna i den andra halvleken inför hemmafansen på Allianz Arena. Och efter kvitteringen hade Arsenal mäktiga FC Bayern München i brygga. Fans bär fotbollströjor Philipp Lahm i spelet för deras favoritlag tankning.

Bayern München och RB Leipzig fortsätter att prestera och separera sig från övriga lagen. Om du förväntar dig sammafotbollströjor damer, då kan du komma till vår hemsida.

مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 بهمن 1395 | نظرات ()

Bayern Münchens mittfältare Thiago Alcantara medger att Pep Guardiola spelade en avgörande roll för hans övergång. Sätt på din favorit Billiga fotbollströjor för att titta på spelet är den bästa aktiviteten.

Bayern München har ännu inte ersatt Matthias Sammer. Det kan bli Borussia Mönchengladbachs sportchef Max Eberl som får jobbet. Fans bär fotbollströjor Bayern München i spelet för deras favoritlag tankning. Arsenal, Chelsea, Paris Saint-Germain och Bayern München är ute efter Carrasco. Klubben meddelar att man förlängt kontraktet med Arjen Robben, 32, till 2018. Det meddelar Bayern München på sin hemsida.

I våras vann Bayern München bundesliga på 88 poäng. Tolv placeringar längre ner med 38 poäng slutade Werder Bremen. Du kan ta ditt barn att bära Arjen Robben matchtröja för att titta på spelet.

:: بازدید از این مطلب : 10
|
|
|
تاریخ انتشار : پنج شنبه 28 بهمن 1395 | نظرات ()

Om du inte har förberett nu måste du välja matchställ fotboll. Barcelona vann på bortaplan i Copa del Rey-semifinalen mot Atlético och är nära sin fjärde raka final i turneringen. Trots det höjer Luis Enrique ett varningens finger.

Gästernas Diego Godin hade gått upp tufft med armen i en duell med hemmalagets Deyverson i slutminuterna och varnats. Fans bär Atlético Madrid matchtröja i spelet för deras favoritlag tankning. Antoine Griezmann inledde målskyttet i den 28:e minuten. Jose Gimenez nickade snyggt fram fransmannen som fick öppet mål och bara kunde sätta pannan till. Fans välja sin Fernando Torres tröja vill dem till en sund konkurrens, är det mycket viktigt.

Matchen gick till pausvila utan några mål, men i den andra halvleken tog gästerna kommandot. Vill du fira segern med dem? Du kan välja sin senaste fotbollströjor barn på vår hemsida.

:: بازدید از این مطلب : 12
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 25 بهمن 1395 | نظرات ()

Tottenham står utan Danny Rose som lider av en knäskada. Jan Vertonghen är borta sedan tidigare, men Hugo Lloris som missade den senaste matchen på grund av sjukdom ska åter vara redo för spel. Om du är deras fan, får du inte missa det här spelet och Billiga fotbollströjor.

Stor Spurs-hjälte blev Harry Kane. Han inledde med målskyttet redan i den tolfte minuten. Gareth McAuley gav Tottenham en hjälpande hand när han skyfflade in 2–0 i eget mål. Fans bär Tottenham Hotspur tröja i spelet för deras favoritlag tankning. Inför mötet med West Brom ligger Spurs trea, sju poäng efter Chelsea som leder Premier League. Grattis på deras seger hoppas att de kommer att kunna återigen sätta på matchtröjor fotboll av seger.

Tottenham inledde mycket bestämt och Mousa Dembele tog verkligen tag i spelet. Om du förväntar dig samma fotbollströjor barn, då kan du komma till vår hemsida.

|
|
|
تاریخ انتشار : جمعه 22 بهمن 1395 | نظرات ()

PSG var på väg mot en viktig seger i toppmötet med Monaco. Om du är deras fan, får du inte missa det här spelet och Billiga fotbollströjor.

Ute i Europa har fotbollsklubbar redan börjat signa med Fifa-spelare som representerar klubbarna ute i tävlingar och turneringar. Fans väljamatchställ fotboll vill dem till en sund konkurrens, är det mycket viktigt. I den 29.e minuten fick Verratti bollen i straffområdet och dirbblade förbi målvakten Costil som sedan tog tag i italienarens fötter och drog ner honom, Fans bär PSG tröja i spelet för deras favoritlag tankning.

den franska jätten betala Wolfsburg runt 430 miljoner kronor för tysken. Gratulerar till deras seger hoppas att de kommer att kunna att återigen sätta på fotbollströjor barn av seger.

:: بازدید از این مطلب : 11
|
|
|
تاریخ انتشار : دو شنبه 18 بهمن 1395 | نظرات ()

Under tisdagen var Diego Costa tillbaka i träning med Chelsea efter det påstådda bråket med managern Antonio Conte och uppgifterna som placerat anfallaren i Kina. På grund av sin fotbollströjor barn, kan locka en hel del fans att titta på spelet.

Efter de senaste dagarnas oklarheter kring Diego Costa fortsatta framtid i Chelseatröjan kommer nu rapporter om att spelaren slutligen slutit fred med Antonio Conte. Sätt på en Chelsea tröja du kommer att kunna se mer underbart spel. Den italienske managern bestämde att skytteligaledaren skulle träna på egen hand. Och valde att inte ta ut 28-åringen till ligamatchen mot Leicester. Gratulerar till deras seger hoppas att de kommer att kunna att återigen sätta på David Luiz tröja av seger.

Chelsea ville inte vara så mycket sämre och förnedrade regerande mästarna Leicester med en 3–0-seger – utan anfallsstjärnan Diego Costa. Om du förväntar dig samma Billiga fotbollströjor, då kan du komma till vår hemsida.

:: بازدید از این مطلب : 7
|
|
|
تاریخ انتشار : شنبه 16 بهمن 1395 | نظرات ()

Liverpool är vidare till FA Cupens fjärde omgång. Efter 0-0 hemma mot Plymouth vann man omspelet på HomePark med 1-0. Även Newcastle och Southampton gick vidare till nästa omgång. Detta är på uppdrag av seger Billiga fotbollströjor.

I slutminuterna fick Liverpool straff och chansen att avgöra. Men Luke McCormick räddade Divock Origis straff och såg till att spänningen levde ända in till slutet. Om du inte har förberett nu måste du välja fotbollströjor Liverpool. Det här var kanske inte den mest spännande matchen men det var en viktig match för våra unga spelare, sa Liverpools tränare Jürgen Klopp efter matchen. I slutet av matchen fick Liverpool en straff men den missade Divock Origi. Om du är deras fan, får du inte missa det här spelet och Philippe Coutinho tröja.

Liverpool gör en sen ändring i matchtruppen till mötet med Manchester United. Fifa stoppar backen Joel Matip från spel. Om du förväntar dig samma matchtröjor fotboll, då kan du komma till vår hemsida.