نوشته شده توسط : sebicycleclub

Cristiano Ronaldo, 32, ryktas vilja lämna Real Madrid. Nu är superstjärnan intresserad av en comeback i Manchester United, enligt ansedda Sky Sports. Det här är den senaste överföringen rykten, kommer han att välja lagets Fotbollströjor Barn? Vi väntar alla på de senaste nyheterna.

Sommarens största övergångshistoria är här. Till en början behandlades uppgifterna som ett av alla rykten som kommer under silly season-tider, men senare under dagen har trovärdiga medier som BBC, Sky Sports och Times kommit med samma uppgifter. Som hans fans har förberett en Cristiano Ronaldo Fotbollströja för att jubla för honom. "Real Madrid C.F är övertygade om att Cristiano Ronaldos oskuld kommer att bevisas i denna process. Vi hoppas att rättvisa görs snarast möjligt", skrev man på sin hemsida under onsdagen.

Ronaldo uppges vara förbannad på att myndigheterna väckt åtal med misstankar om skattefusk. Nyheten om att våra uppdaterade Matchställ Fotboll i varje dag.



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 29 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Zlatan Ibrahimovic kom från PSG på en “free transfer” och skrev på för 1+1 år. Många tyckte det var en riskabel värvning då svensken hunnit nå 35 års ålder, och var helt oprövad i engelsk fotboll. Som hans fans är du för att sätta på sin Billiga Fotbollströjor?

Svensken finns med på listan över spelare som inte får förlängt kontrakt. Det innebär att Zlatan blir klubblös när hans kontrakt löper ut 30 juni. Via Premier Leagues hemsida har United meddelat att Zlatan hamnar på ”released list” och inte får något nytt kontrakt. 35-åringen blir därmed kontraktslös 1 juli. Att ha på sig sina Zlatan Ibrahimovic Fotbollströja fans kommer att känna sig synd.

Uppgifterna om att Ibrahimovic inte kommer att stanna i Manchester United har florerat ett tag. Fläktar som bär Manchester United tröjor i spelet för deras favoritlagsbränsle.



:: بازدید از این مطلب : 2
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Vilka spelare bär ett lag klubblag fotbollstrojor, kan bestämma om de kan vinna nästa säsong, laget väljer de spelare de behöver mest, vi är oroliga över Arsenal. Arsenal vann förvisso FA-cupen efter en rafflande final mot ligamästaren Chelsea, men i övrigt har den gångna säsongen varit en stor besvikelse för klubben från norra London.

Arsenal har gjort klart med en sommarvärvning. Klubben går ut med att den 23-årige vänsterbacken Sead Kolasinac plockas in från Schalke 04 på ett långtidskontrakt. Fläktarna väljer att Arsenal shop följer honom. Sead Kolasinac har de senaste åren varit en ordinarie pjäs i Schalke 04:s backlinje i Bundesliga, men lämnar nu Gelsenkirchen-klubben när hans kontrakt går ut i sommar för att gå till Arsenal.

Kontraktet mellan Arsenal och Kolašinac sträcker sig fram till 2022. Övergången var gratis. Som hans fans har förberett en Matchställ Fotboll för att jubla för honom.



:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Det är ett kontroversiellt lag som de har långa tvivel och deras fans vill fortsätta att stödja dem nu och de kommer att få den senaste framgången. Som hans fans har förberett en klubblag fotbollstrojor för att jubla för honom. Arsène Wenger har förlängt sitt kontrakt med Arsenal. ”Som tidigare utlovat, jag kommer aldrig twittra om Wenger igen”.

1996 blev Arsene Wenger Arsenals nye manager. I sommar gick hans kontrakt med klubben ut och den senaste tiden har han varit starkt kritiserad. Efter mötet med Kroenke igår blev det idag officiellt, Arsene Wenger är Arsenals manager tills (åtminstone) 2019. Det är värt att du sätter på en Arsenal fotbollströja för att titta på spelet.

107 steg upp till pokalen, Arsène Wenger går Wembley-trapporna för sjunde gången. Det kanske är som de säger, han kanske inte är någon vinnare. Du vill fira segern med dem, då kan du välja din Fotbollströjor Barn på vår hemsida.



:: بازدید از این مطلب : 9
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 12 خرداد 1396 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Manchester United Football Club är en fotbollsklubb från Stretford i Greater Manchester, England, som spelar i Premier League. För dem som har varit oroade över sina fans måste det vara uppmärksam på nyheterna, mer än de vinner nyheterna om spelet. New Matchställ Fotboll release.

Manchester United har landat i Sverige. Men Zlatan Ibrahimovic fanns inte med när PL-klubben anlände till Europa Leagues finalarena. Efter att ha tittat på det senaste spelet kan du fokusera på de senaste Manchester United tröjor. Den tredje Manchester United skjorta för 2017/2018 säsongen har läckt ut. Skapad av fans, det beströdd med en grafisk representation av statyn "The United Trinity".

Det är inte nästan lika kul som möjligt tredje klubblag fotbollstrojor, men det är lika trevligt ett hemmakit som vi har haft de senaste åren. Om du vill veta mer om vad du kan fokusera på oss.



:: بازدید از این مطلب : 3
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 خرداد 1396 | نظرات ()