نوشته شده توسط : sebicycleclub

Manchester United vann mot Tottenham med 1-0 på söndagen. En viktig seger för United efter att de tappat poäng en hel del gånger den senaste tiden. Du kan ta ditt barn att bära fotbollströjor barn för att titta på spelet.

Manchester United var på väg mot tungt poängtapp mot CrystalPalace. Då klev Zlatan Ibrahimovic fram och tryckte in 2–1 i 88:e minuten. Om du är deras fan, får du inte missa det här spelet och Paul Pogba tröja. Manchester United hade sedan en boll inne i målet, men Juan Matas mål dömdes bort för offside. Men segermålet skulle komma. Paul Pogba blev utsedd till matchens bästa spelare. Sky Sports bad Zlatan Ibrahimovic att lämna över priset till fransmannen i samband med en tv-intervju efter matchen. Manchester United tröja bara bära till platsen kommer att vara meningsfullt .

Paul Pogba s mamma kommer att hoppas på det omöjliga när Manchester United möter St Etienne i Europa League. Denna matchställ fotboll för ditt barn är det bästa julklapp.



:: بازدید از این مطلب : 22
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

En bitter förlust mot den direkta konkurrenten Villarreal gör att Atleti befinner sig på en ligaposition vi inte är vana att se sedan Cholo Simeone tog över laget för snart 5 år sen. 3 poäng på lördag mot Las Palmas är ett måste nu. Denna fotbollströjor barn för ditt barn är det bästa julklapp.

Snudd på defensiv perfektion, ett kollektiv personifierat och en gapande man vid sidlinjen har varit Atlético de senaste fem åren. Och trots två raka kryss mot nykomlingar i ligaupptakten började det annars precis som vanligt. Du kan ta ditt barn att bära Atlético de Madrid tröja för att titta på spelet. Nu tar FCBayern emot Atlético Madrid i höstens sista Champions League match. Atlético Madrid har imponerat stort i Champions Leagues gruppspel och hade fem raka segrar inför avslutningen mot Bayern München. Denna Billiga fotbollströjor barn för ditt barn är det bästa julklapp.

Atlético åker till östkusten för att ta sig an Villarreal. Det skiljer endast två poäng mellan lagen så detta får ses som en sexpoängs match för lagen. Det är värt att du sätter på en Billiga fotbollströjor för att titta på spelet.



:: بازدید از این مطلب : 19
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Ett hattrick från Jamie Vardy var grädden på moset i en jätteinsats från Leicester som slutade i seger med 4-2 hemma mot ManchesterCity. Du kan ta ditt barn att bära Billiga fotbollströjor för att titta på spelet.

I höst har Leicester vaknat och stigit upp till verkligheten. Efter fjorton omgångar i Premier League hade laget samlat ihop tretton poäng och låg precis ovanför nedflyttningsstrecket. Fans välja fotbollströjor Leicester City vill dem till en sund konkurrens, är det mycket viktigt. I våras stod tränaren Claudio Ranieris mannar för historiens största skräll i brittisk fotboll då Leicester City säkrade ligatiteln framför alla stjärnspäckade miljardbyggen i Premier League. Fans bär fotbollströjor barn i spelet för deras favoritlag tankning.

Inför matchen hade Vardy en rejäl måltorka. Han hade inte gjort mål på 740 spelminuter. Nu står han helt plötsligt på fyra Premier League-mål den här säsongen. Denna matchtröjor fotboll för ditt barn är det bästa julklapp.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 22 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Nun spielt der Topstar im Bernabéu vor und heizt Wechselgerüchte an. Beim BVB gehen sie gelassen damit um. Du kan ta ditt barn att bära fotbollströjor barn för att titta på spelet.

Borussia Dortmund schließt die Gruppenphase der Champions League auf Platz 1 ab. Bei Real Madrid holt die Tuchel-Elf einen 0:2-Rückstand auf und feiert dank Marco Reus. Du kan välja sinaBorussia Dortmund tröja till banan för dem. Bei Dortmunds Champions-League-Duell in Madrid dreht sich heute alles um den BVB-Star. Die Quali fürs Achtelfinale haben beide Klubs in der Tasche, ein Punkt würde Dortmund zum Gruppensieg reichen. Du kan ta ditt barn att bära Marco Reus tröja för att titta på spelet.

Borussia Dortmund zeigt großen Willen. Thomas Tuchels Mannschaft trotzt dem Hexenkessel Santiago Bernabéu und holt einen 0:2-Rückstand bei Real Madrid auf. Fans bär matchtröjor fotboll i spelet för deras favoritlag tankning.



:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 18 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Star ändra annan fotbollströjor barn efter överföringen. ManchesterCity var i ledningen mot Chelsea i halvtid i toppmötet på Etihad i lördags. Men bortalaget gjorde en väldigt stark andra halvlek. Chelsea vann till slut med 3-1.

Förstaplacerade Chelsea gästade ManchesterCity på Etihad Stadium under lördagen för en av säsongens hetaste matcher. Om du är deras fan, får du inte missa det här spelet och Manchester City matchtröja. Lagets mål kom precis före halvtid när Chelseabacken Gary Cahill styrde ett inlägg in i det egna målet. Eftersom matchen inte betydde någonting för City ställde man upp med ett b-lag bestående av ungdomar och äldre spelare som inte spelar så ofta. Som hans fans har förberett en fotbollströjor Raheem Sterling att hurra för honom.

ManchesterCity var illa ute mot Burnley. Då räddades storklubben av en stekhet Sergio Agüero – och ett virrigt hemmaförsvar. Denna matchtröjor fotboll för ditt barn är det bästa julklapp.



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 17 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Barcelona såg länge ut att krympa avståndet till tabellettan Real Madrid. Men i den 90:e minuten nickade Ramos in kvitteringen på frispark, och såg till att Real behåller ett sexpoängsförsprång på Barcelona. Sätt på din favorit matchställ fotboll för att titta på spelet är den bästa aktiviteten.

Zidanes laguttagning avslöjar att fransosen inte kom till matchen med några tveksamheter kring hanteringen utav Barcelonas mittfält, som vanligtvis brukar lyckas undanmanövrera. Fans bär Real Madrid tröja i spelet för deras favoritlag tankning. I början av andra halvlek via en fast situation och en nick från – en möjligt offsidestående – Luis Suarez gjorde Barça 1–0. Under lördagen drabbar Real Madrid och Barcelona samman i tungviktsmötet El Clasico. Som hans fans har förberett en fotbollströjor FC Barcelona att hurra för honom.

Real Madrid åker till CampNou med katalanernas metod som segerrecept. Om du förväntar dig samma fotbollströjor barn, då kan du komma till vår hemsida.



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 15 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Genoa hade en riktigt fin söndag hemma mot Juventus. Laget vann med 3-1. Gratulerar till deras seger hoppas att de kommer att kunna att återigen sätta på matchtröjor fotboll av seger.

Juventus jagade förgäves för att försöka ta sig i kapp men kom inte längre än Miralem Pjanic fina reducering med tio minuter kvar att spela. Du kan ta ditt barn att bära Juventus tröja för att titta på spelet. Juventus i en match där de flesta förväntar sig en relativt enkelt seger för de svartvita. Genoa kommer från tre matcher utan seger medan Juventus från fyra matcher utan förlust. Om du inte har förberett nu måste du välja Billiga fotbollströjor.

Alexander Isak kopplas ihop med den italienska storklubben Juventus, som enligt uppgifter ligger i förarsätet i jakten på den svenske 17-åringen. Denna fotbollströjor barn för ditt barn är det bästa julklapp.



:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 11 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Liverpools 17-årige talang Ben Woodburn skickade inte bara ut Pontus Jansson och Marcus Antonssons Leeds ur ligacupen - han blev också den yngste spelaren någonsin att göra mål för Liverpool. Du kan ta ditt barn att bära fotbollströjor barn för att titta på spelet.

Liverpoolhistoria då Ben Woodburn hoppade in och blev Liverpools yngste målskytt genom tiderna. Gratulerar till deras seger hoppas att de kommer att kunna att återigen sätta på Liverpool tröja av seger. 77:e minuten hade den belgiske anfallaren även stor del i 17-årige Ben Woodburns 2-0 fyra minuter senare. Efter sju säsonger som Dortmundtränare valde Jürgen Klopp, 49, att skriva på för Liverpool under säsongen 2015/16. Detta är inte bara på grund av hans Philippe Coutinho tröja.

Klopp har varit sparsam med byten hittills under säsongen och har till exempel inte slängt in Divock Origi på planen trots att Liverpool haft en bekväm ledning och en match att spela av. Om du förväntar dig samma Billiga fotbollströjor, då kan du komma till vår hemsida.



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 10 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

De liefde van de Atlético-fans voor Torres zit diep. Het is niet alleen de terugkeer van een kind van de club, de socios weten als geen ander dat de huidige plaats van Atlético in het Europese topvoetbal te danken is aan El Niño, Du kan ta ditt barn att bära fotbollströjor barn för att titta på spelet.

PSV-trainer Phillip Cocu laat aanvoerder Luuk de Jong op de bank beginnen in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. Steven Bergwijn en Gastón Pereiro vormen de voorhoede in Vicente Calderón. Om du är deras fan, får du inte missa det här spelet och Fernando Torres tröja. Diego Simeone problem är inte bara med sitt försvar verkar, Fernando Torres inte kan hitta på nätet i sina senaste nio matcher för Rojiblancos. Denna Atlético Madrid tröja för ditt barn är det bästa julklapp.

Atletico Madrid anfallaren Fernando Torres har insisterat på att Diego Simeone har fullt stöd av truppen trots sin nuvarande besvikelse körning av formulär. Om du förväntar dig samma matchställ fotboll, då kan du komma till vår hemsida.



:: بازدید از این مطلب : 17
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 4 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

The Gunners vet 0-0 kommer att se dem toppar gruppen, artighet av deras bortamål i Paris, och naturligtvis en vinst kommer att ge samma resultat. Sätt på din favorit matchtröjor fotboll för att titta på spelet är den bästa aktiviteten.

Paris Saint-Germain får klara sig utan Serge Aurier i Champions League-matchen mot Arsenal. Om du inte har förberett nu måste du väljaParis Saint-Germain tröja. Arsenal chefen Arsene Wenger kommer fältet en stark sida efter mana sina spelare att "avsluta jobbet" i Champions League mot Paris St-Germain. Händelsen inträffade den 30 maj utanför Paris nattklubb när 23-åriga ursprungligen greps och placerades i polisens förvar. Fans välja Edinson Cavani matchtröja vill dem till en sund konkurrens, är det mycket viktigt.

Home Office har slagit tillbaka på Paris Saint-Germain efter klubban attacke den brittiska regeringen för att vägra Serge Aurier inresa i landet. Denna fotbollströjor barn för ditt barn är det bästa julklapp.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 آذر 1395 | نظرات ()
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Under landslagsuppehållet hamnade Wayne Rooney i en väldokumenterad fylleskandal där de oinbjudna festade loss på ett bröllop. Bär sina fotbollströjor barn fans kommer att känna medlidande.

Rooney har mötts av hård kritik för sitt agerande. Nu går han för första gången själv ut och kommenterar det inträffade. Fans kommer att välja sinWayne Rooney tröja för honom. Men när José Mourinho under fredagen mötte pressen inför lördagens stormatch mot Arsenal var han allt annat än dömande när Wayne Rooneys festhelg kom på tal. Om du inte har förberett nu måste du välja Manchester United tröja.

Wayne Rooney har fått hård kritik för sina insatser den här säsongen. Och nu ser han ut att vara på väg bort. Enligt The Sun har José Mourinho sagt till Rooney att han måste lämna klubben om han vill ha speltid. Vi ser denna matchställ fotboll känner mycket friska.



:: بازدید از این مطلب : 21
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 1 آذر 1395 | نظرات ()