Här är Messis nya superlön
نوشته شده توسط : sebicycleclub

Barcelona och Leo Messis kontraktsförhandlingar har dragit ut på tiden - men läget är fortsatt hoppfullt. Barça satt en ekonomisk gräns på hur mycket man är villiga att erbjuda Messi i årslön. Star ansträngningar att göra sina Billiga fotbollströjor har bättre värde.

Det blev en tämligen enkel seger för Barcelona. Leo Messi spräckte nollan redan efter 24 minuters spel till 1-0 - sedan rann det bar i väg för hemmalaget. Detta är Zheng Han fans av spelet, kommer de att ha mer intresse att välja lagets FC Barcelona matchtröja. I början av andra halvlek så blev det Barcelona-action. Tre mål på sju minuter mot Las Palmas gav till sist 5-0. Och det utan Iniesta, utan Neymar. Nu kommer nya uppgifter om vad Lionel Messi kan få i årslön om han förlänger med Barcelona.

Real Madrid vann enkelt mot Eibar tidigare under lördagen och satte press på Barcelona i tabelltoppen. Du vill fira segern med dem, kan du välja din favorit Lionel Messi tröja på vår hemsida.